ZORG VOOR DE AARDE, OM MORGEN VAST TE KUNNEN LEGGEN

We helpen je om de wereld te zien, maar wat voor soort wereld wil je zien? Bij Nikon dagen we onszelf altijd uit om een betere manier te vinden - of het nu gaat om innovatie, duurzame productie of diversiteit en inclusiviteit van ons personeelsbestand en de manier waarop we communiceren. Wij hebben een visie van een wereld waarin de momenten en herinneringen die u vastlegt niet alleen een stempel drukken op dit leven, maar ook op de komende generaties.

Partnerschap Nikon-NOOR

Zonder onze steun zouden belangrijke verhalen onverteld blijven. Daarom zijn we zo trots op onze langdurige partnerschap met het NOOR fotobureauagentschap en stichting. Het is een baanbrekend collectief van documentaire fotografen die de kwetsbaren een stem geven en belangrijke kwesties belichten die lang zijn genegeerd. Onze NOOR-partners zijn Nikon-Ambassadeurs die de verhalen volgen die verteld moeten worden en via de Nikon-NOOR Academy moedigen ze een nieuwe generatie fotojournalisten aan.

Europa - We Zitten Hier Allemaal Samen In

In heel Europa helpen we onze lokale omgeving en gemeenschappen. Dit doen we door middel van samenwerkingsverbanden die onder andere bestaan uit sponsoring, donaties en training. En het zijn niet alleen onze bedrijfsprogramma's die iets terug doen - we moedigen onze werknemers ook aan hun tijd te besteden aan het helpen hun landen schoner, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Als we allemaal samenwerken worden we een sterke kracht voor verandering.

Nieuwe Oplossingen voor een Duurzame Wereld

We benaderen duurzaamheid op drie essentiële manieren: we gebruiken innovatieve technologieën om de uitdagingen waar de maatschappij voor staat aan te pakken, we reageren op milieuproblemen met een efficiënter gebruik van hulpbronnen en een lagere CO2-voetafdruk, en we versterken onze basis voor maatschappelijk verantwoord ondernemen door een divers personeelsbestand en een toeleveringsketen met hoge ethische normen in stand te houden. We zijn actief op zoek naar duurzame oplossingen op alle gebieden van ons bedrijf.