Let There Be Light in Pursuit of Creativity

Dit jaar zijn jullie als community Nikon fotografen dichter tot elkaar gekomen om van elkaar te leren, te creëren, elkaar uit te dagen en te inspireren.
We zijn omver geblazen door jullie reacties en het talent van over de hele wereld. Het heeft ons creatieve hart sneller doen kloppen en ons gemotiveerd om jullie door innovatie en educatie te blijven inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Elke twee weken delen wij tips & tricks van onze experts gebaseerd op een fotografie thema waar je zelf mee aan de slag kunt. Je hebt twee weken de tijd om deze tips te gebruiken om een foto te maken gebaseerd op het huidige thema.
Deel jouw creatie met ons op Instagram en Facebook met #CreateYourLight en #NikonBelgium

Thema 19: Fine art portretfotografie met Delphine Diallo

Dit #CreateYourLight thema verkent de mogelijkheden van fine art portretfotografie met de Frans-Senegalese fotograaf en beeldend kunstenaar Delphine Diallo. Delphine vertelt met elke opname een verhaal, bespreekt waarom fotografie zoveel meer is dan alleen het beeld en vertelt ons waarom de Nikon Z 7II de perfecte camera is voor haar stijl van fotograferen. Ben je klaar om zelf met fine art portretfotografie aan de slag te gaan?

Deel jouw beelden met #CreateYourLight en #NikonBelgium en misschien worden ze wel geselecteerd voor onze Nikon-favorites eregalerij!

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators