Nikon Imaging | België | Europe

The Pursuit of Light in Challenging Times

We leven op dit moment in een wereld zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. We ervaren dit allemaal anders. Als fotografen hebben we het unieke vermogen om via beeld uit te drukken wat we zien en voelen. Met deze beelden kunnen we ons verhaal delen en dichter tot elkaar komen.

Wij nodigen je uit om aan de slag te gaan met jouw passie voor fotografie en op zoek te gaan naar het licht in deze onzekere tijden. Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Maak gebruik van #CreateYourLight en #NikonBelgium om de beelden die je hebt gemaakt met ons te delen via Instagram en Facebook en vertel zo jouw verhaal. Binnen elk thema zullen wij een aantal van onze favoriete beelden delen via de Nikon social media kanalen en de #CreateYourLight fotogalerij op onze Nikon website. Zo creëren we een online tentoonstelling van jullie creativiteit in deze turbulente tijden.
Wat zie jij in deze tijd? Welk verhaal wil jij vertellen? Deel het met ons!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Je hebt twee weken de tijd om aan de slag te gaan met de tips & tricks voor het huidige fotografie thema. Deel je gemaakte beelden met ons via Instagram en Facebook en gebruik hierbij #CreateYourLight en #NikonBelgium

Thema 5: FOOD PHOTOGRAPHY

Foodfotografie: het is populairder dan ooit en wie zich er weleens aan heeft gewaagd, weet dat het niet altijd even makkelijk is om je gerechten net zo heerlijk op de foto te zetten als dat ze smaken. Gelukkig hoef je met onze tips geen chef-kok te zijn om beelden te schieten waarvan het water je uit de mond loopt. Ontdek hoe je kunt spelen met schaduw en licht, en wat het gebruik van accessoires voor je food-foto’s kan doen. Klaar om nog een stapje verder te gaan? Fotografe Natascha Brandt laat zien hoe je een heus stilleven kunt creëren. Benieuwd hoe? Bekijk onze tips op deze pagina en op ons Instagram en Facebook kanaal, en vergeet je kunstwerk niet met ons te delen met #CreateYourLight en #NikonBelgium!

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen