Jouw licht. Jouw passie.

Create Your Light is waar creatieve werelden elkaar ontmoeten. Wat gebeurt er als twee fotografen samenwerken? Verken de mogelijkheden van fotografie via samenwerkingen die makers van elk genre, elke stijl en elke beeldvormende visie samenbrengen. Ontdek grensverleggende tips en trucs die nieuwe manieren van fotograferen mogelijk maken.
We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat maken!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Create Your Light is waar de Nikon-familie samenkomt om elkaar uit te dagen en te inspireren. We blijven tips en trucs van onze experts delen aan de hand van een fotografiethema om thuis uit te proberen. Net als voorheen heb je twee weken de tijd om je nieuwe vaardigheden te testen en een beeld vast te leggen voor het huidige thema. Deel je foto's met ons op Instagram, Facebook en Twitter en gebruik de hashtag #CreateYourLight.

Één stad, twee generaties – Straatfotografie tips met de Z fc camera

#CreateYourLight verkent de samenwerking tussen twee generaties Nikon-fotografen uit dezelfde familie. Constantin Schiller is fotograaf, influencer en mede-eigenaar van een creatief bureau. Dr. Gregor Renner is een ingenieur en gepassioneerd amateurfotograaf die vroeger fotografeerde met de Nikon FE2 SLR-filmcamera.

Ontdek wat het vader-zoon-duo meemaakt terwijl ze de straten van Stuttgart verkennen met de Nikon Z fc mirrorless camera. Zou dit nieuwste lid van de Nikon Z-familie, met zijn verleidelijke mix van innovatieve Nikon Z-technologie en klassieke looks, een brug kunnen slaan tussen hun fotografische stijlen?

Je kunt veel leren van de tips en technieken van Constantin en Gregor op het gebied van compositie, die je helpen om beter uitgebalanceerde beelden te maken die de aandacht grijpen en vasthouden.

Deel je foto's met ons door de hashtag #CreateYourLight te gebruiken. De meest opvallende foto's worden geselecteerd voor onze Nikon Favorites eregalerij.

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators