Jouw licht. Jouw passie.

Create Your Light is waar creatieve werelden elkaar ontmoeten. Wat gebeurt er als twee fotografen samenwerken? Verken de mogelijkheden van fotografie via samenwerkingen die makers van elk genre, elke stijl en elke beeldvormende visie samenbrengen. Ontdek grensverleggende tips en trucs die nieuwe manieren van fotograferen mogelijk maken.
We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat maken!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Create Your Light is waar de Nikon-familie samenkomt om elkaar uit te dagen en te inspireren. We blijven tips en trucs van onze experts delen aan de hand van een fotografiethema om thuis uit te proberen. Net als voorheen heb je twee weken de tijd om je nieuwe vaardigheden te testen en een beeld vast te leggen voor het huidige thema. Deel je foto's met ons op Instagram, Facebook en Twitter en gebruik de hashtag #CreateYourLight.

Samenwerken met moeder natuur— kustlandschappen fotograferen met een wild ocean fotograaf!

#CreateYourLight brengt ons naar de westkust van Ierland, waar wild ocean fotograaf George Karbus beelden maakt van de prachtige natuur, van de majestueuze kliffen van Moher tot de Ierse stranden. Hij onthult hoe hij samenwerkt met moeder natuur.

Gewapend met de Z 7II en zijn favoriete objectieven, de NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S en AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED, trekt George naar de kustlijn van County Clare. De dubbele EXPEED-processors van de Z 7II en de uitstekende scherpstelling voldoen moeiteloos aan zijn verwachtingen. Zo kan hij zich concentreren op de framing en veranderingen in het weer en het licht.

Leer hoe je het beste kunnen plannen voor het juiste licht, hoe je het meeste uit je omgeving kunt halen en hoe je onverwachte momenten van schoonheid kunt vangen.

Deel je mooiste natuurfoto's met ons door de hashtag #CreateYourLight te gebruiken. De meest opvallende foto’s kunnen worden geselecteerd voor onze Nikon-favorites eregalerij.

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators