Kunstenaars met een visie die vernieuwingen met de Z-serie onderzoeken

Fotografen van alle niveaus vertellen op basis van het revolutionaire spiegelloze camerasysteem van de Z-serie op geheel nieuwe manieren verhalen. Maak kennis met de #Zcreators.

Versterk je creativiteit

Met het revolutionaire spiegelloze camerasysteem van de Z-serie is alles mogelijk. Benut al je mogelijkheden en laat ons je helpen om je creativiteit te versterken, je verhalen te vertellen en je passie op nieuwe manieren tot leven te brengen. Start je creatieve reis tegelijk met het volgende hoofdstuk van ónze reis, de lancering van de Z 6II en Z 7II van de volgende generatie.

De #Zcreators hebben toestemming van Nikon om aan het publiek te demonstreren hoe de producten van Nikon werken en wat je ermee kunt, maar Nikon heeft geen invloed op de inhoud van hun werk. #Zcreators zijn onafhankelijke contractanten en visuele kunstenaars en geen werknemers van Nikon. #Zcreators zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun foto's, websites, tentoonstellingen, beelden en afbeeldingen en de wijze waarop die inhoud en beelden worden verkregen. Boodschappen, overtuigingen en standpunten die in de foto's, websites, tentoonstellingen, beelden en afbeeldingen van de #Zcreators tot uiting worden gebracht, komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de opvattingen, overtuigingen of standpunten van Nikon of enige werknemer van Nikon.

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#CREATEYOURLIGHT